Mermaid logistics

Mermaid logistics

Mermaid logstics is een bedrijf gevestigd in Amerika, dit bedrijf is momenteel een start-up en is van eigenaar Robert Juhaz. Robert heeft naast Mermaid nog een bedrijf: Shipping to Hungary. Dit bedrijf focust zich voornamelijk op zoals de naam al zegt, verschepen van en naar Hongarije.

Robert wilde zich gaan focussen op een bredere doelgroep en is begonnen met het idee Mermaid logistics, Mermaid gaat import en export doen van Amerika naar Europa.

Aangezien zijn vorige website erg verouderd was en hij Mermaid een frissere en modernere look wilde geven kwam hij naar mij toe met de vraag of ik een volledig nieuwe website wilde bouwen voor hem. Momenteel is deze website nog een work-in-progress echter vond ik het wel waard deze te vernoemen.

Als extraatje heb ik voor Robert een nieuw logo gemaakt en deze geplaatst op briefpapier, afplaktape en een nieuw visitekaartje om zo een nieuw tijdperk voor hem in te luiden.

Briefpapier

Dit import en export bedrijf stuurt veel offertes en brieven, hierdoor is gepersonaliseerd briefpapier een echte must have.

Afplaktape

Mermaid logistics verstuurd verschillende pakketten naar klanten, hierdoor is afplaktape met het bedrijfslogo erop een echte eye-catcher.

Visitekaartje

Het bedrijf is sinds heden van 2 eigenaren naar 1 gegaan, hierbij is het dus toepasselijk een nieuw visitekaartje te hebben.