RICI wijn import

RICI Wine import

RICI is een wijn importeur gestart in 2013, dit bedrijf word beheerd door twee eigenaren: Rick en Cindy Hisgen. In 2013 is RICI begonnen door een interesse in voeding, in hun gedachte hoorde voeding bij wijn en zijn zij zich gaan oriënteren en zo eigenlijk per ongeluk in de wijn wereld gestapt. Hier bleek zoveel interesse in te gaan zitten dat zij hier de hoofdzaak van hebben gemaakt en nu een snel groeiende wijn import zijn met leveranciers door heel Europa heen.

Nu 9 jaar later zijn zij nog steeds bezig met de wijn import en noemen zij zichzelf de enthousiaste wijngekken. Dat ze enthousiast zijn over wijn en zichzelf goed presenteren is te merken want ze werken samen met een aantal grote namen in de industrie zoals: Valdesneros, Maximo Abete, Natalina Grandi, Kees Kieren, Mileto en Corte Adami.

Wil je nou meer weten over RICI en ben je geintereseerd in hun wijnen ga dan naar de site gelinkt hieronder!

Wijn label

Voor dit project heb ik verschillende concepten van wijn labels gemaakt met het logo erop. Naast het logo zal op de wijn labels de naam van de wijn, het jaartal etc komen te staan.

T-Shirt opdruk

RICI bezoekt en organiseert als importeur ook verschillende events. Hiervoor kunnen zij een on-brand shirt wel gebruiken.

Winkel bedrukking

Momenteel zijn er geen plannen voor deze importeur om een eigen winkel te starten. Maar mochten deze plannen in de toekomst wel komen is dit een mogelijke winkel bedrukking.